Eiken salontafel, op maat laten maken

eiken salontafel

Wij hebben een zeer mooie eiken salontafel laten maken. Als eerste hadden wij een idee in ons hoofd, hoe deze er ongeveer uit moest komen te zien. Hiervan hebben wij een schets gemaakt. Hiermee zijn wij naar Fundi Meubel -en Keukenmakerij gegaan. Hier hebben zij het één en ander nog een beetje aangepast, met ons goedkeuren. Daarna zij zij aan de slag gegaan. 

Het resultaat is verbluffend. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Het hout dat zij hiervoor hebben gebruikt is Europees hout en niet van tropisch hardhout. Er wordt ook gewerkt met Europees multiplex met FSC keurmerk. eiken salontafel

Een unieke eiken salontafel laten maken

Toen wij op zoek waren naar leuke meubels voor in onze woonkamer, zijn wij bij Fundi Meubel -en Keukenmakerij terecht gekomen. Hier kan je de mooiste meubels laten maken, nadat jij zelf hiervan een schets hebt gemaakt. Als eerste hadden wij de opdracht gegeven om een mooie eiken salontafel te maken. Wij hadden genoeg in de winkels gezien, maar net niet naar waar wij op zoek waren. 

Inmiddels staat onze nieuwe aanwinst al in onze woonkamer. Wij zijn er bijzonder trots op. Moet er wel bij zeggen dat de meubelmaker echt een staaltje vakmanschap heeft laten zien.