Met de flexibele waterslang kan ik alle kanten op

Door een vreemde ruimte te gebruiken als kweekruimte, moet je soms de nodige aanpassingen doen. Ik ben er al jaren mee bezig en ik heb steeds net iets meer de juiste samenstelling gevonden. Onlangs heb ik een flexibele waterslang aangeschaft, waardoor ik in alle hoeken van de set mijn planten kan bevochtigen. Het is een werkje, maar de uitkomst is altijd fantastisch. Ik heb altijd al groene vingers gehad, toen ik acht jaar oud was ging ik al bij mijn opa in de tuin werken.

Growexpert

Op de een of andere manier vind ik het groeiproces fantastisch, ik raak er helemaal gebiologeerd door. Vooral wanneer je zelf ook echt hulp kan bieden om het groeiproces te versnellen, door de juiste materialen toe te voegen, zoals bijvoorbeeld de flexibele waterslang. Toen ik echt begon met kweken wist ik nog vrij weinig, maar door de jaren heen doe je steeds meer ervaring op en wordt het dan ook echt steeds makkelijker. Je moet er wel echt plezier van ondervinden, anders is het wel een karwei. Voor mij is het een fijne en rustige vrijetijdsbesteding. Uiteindelijk wil ik een grote kas in mijn tuin bouwen, maar daar moet ik eerst wat spaarcentjes voor hebben. Ik ben goed op weg!