Woont u in Brugge of in de omgeving van deze stad en bent u op zoek naar een betaalbare gietvloer? Bij gietvloer Brugge bent u aan het juiste adres. U kunt kiezen uit tal van verschillende gietvloeren. Er zijn verschillende modellen en kleuren beschikbaar. Er is altijd wel een model en kleur welke voldoet aan uw wensen. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden is het verstandig om een bezoek te brengen aan de showroom. De aanwezige adviseur wil graag met u bespreken waar u naar op zoek bent en wat u mooi vindt. Aan de hand van enkele vragen kan er bekeken worden welke gietvloer het beste voldoet aan uw wensen.

koffiefabriek-leef-anders-coating-vloer-500

Scherp geprijsde gietvloeren

Gietvloer Brugge heeft scherp geprijsde gietvloeren in huis. U hoeft dus niet bang te zijn dat u teveel betaalt als u een gietvloer koopt. De prijs per vierkante meter wordt lager naarmate u meer afneemt. Het kan dus interessant zijn om niet alleen uw woonkamer te voorzien van een gietvloer, maar ook uw keuken bijvoorbeeld. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om uw gehele woning te laten voorzien van een gietvloer, inclusief vochtige ruimtes zoals badkamers. Heeft u een garage? Ook daar kan prima een gietvloer gelegd worden. Cementgebonden gietvloeren zijn ijzersterk en kunnen prima gewicht dragen. U kunt dus zonder problemen uw auto parkeren op de gietvloer.

Schoonmaak is eenvoudig

Groot voordeel van gietvloeren is dat ze eenvoudig schoon te maken zijn. U hoeft geen schoonmaakmiddelen te gebruiken om de vloer weer te laten glimmen. Met een stofzuiger verwijdert u het vuil dat op de vloer aanwezig is. Daarna kunt u de vloer dweilen het heet water. Na het opdrogen van de vloer ziet deze er weer uit als nieuw!  Klinkt dit als muziek in uw oren? Bekijk dan binnenkort wat er allemaal mogelijk is op het gebied van gietvloeren.